facebook pixel

Reguli în cadrul Festivalului

Politica de achiziționare în cadrul Evenimentului1.


1. In cadrul Evenimentului vor exista puncte de unde Participanții pot achizitiona Produsele și Serviciile puse la dispoziție de către Organizator sau Partenerii Contractuali.


2. Modalitatea de

plată pentru Produsele și Serviciile oferite în cadrul Evenimentului sunt Tag-urile Payvent, sub forma unor bratari sau carduri. Tag-ul Payvent este o tehnologie RFID bazată pe tehnologia de plată fără numerar (Cashless) furnizata de catre partenerul nostru, Payvent. Tag-ul nu conține informații confidenţiale referitoare la titular si nu poate fi considerat ca fiind un card de debit/credit sau echivalent de plată în numerar.


3. Prin preluarea Tag-ului Payvent, Participanții sunt de acord cu dispozițiile de utilizare din setul de "Termeni si Conditii pentru Tag-ul Payvent", disponibil pentru consultare { link catre TC Tag}, parte integrata din prezentul Regulament, și le acceptă aşa cum sunt acestea enunţate.


4. Tag-ul Payvent este singura modalitate de plată in cadrul Evenimentului și are un singur sold de cont individual si poate fi utilizat numai pentru plățile fără numerar la Eveniment, Participanții au obligația să folosească la Eveniment doar metodele și instrumentele de plată stabilite de Organizator și Partenerii Contractuali. Plata cu numerar în perimetrul Evenimentului este strict interzisă, în afara zonelor stabilite în prealabil de Organizator.


5. (Re)Incărcarea Tag-ului Payvent, in moneda LEU, se poate efectua prin aplicatia Payvent la fata locului, la punctele special amenajate si semnalizate, denumite Credit Points, utilizand numerar sau card bancar. Incarcarea Tag-ului da dreptul posesorilor de a achizitiona Produse şi Servicii disponibile în cadrul Evenimentului.


6. In urma (re)incarcarii, conversia este: 1LEU – 1 Punct Credit. Participanții au posibilitatea să-și încarce Tag-ul Payvent de câte ori doresc. Prima (re)încărcare trebuie să aibă o sumă minimă de 50 LEI, urmaotarele doar multiplu de 10 LEI. Valoarea maximă a unei singure (re)încărcări este de 1000 RON. Plângeri în acest sens pot fi făcute numai la Credit Point imediat după (re)încărcare. După părăsirea Credit Point, nu se acceptă plângeri.


7. Participantul are dreptul să-și verifice suma disponi partenerului Contractual sau al Organizatorului sau la orice Credit Point din cadrul Evenimentului.


8. Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision! La (re)încărcarea cu card bancar, soldul este încărcat în LEI și convertit în valută implicită a cardului de debit/credit la cursul valutar al băncii emitente, pentru cardurile de debit/credit, te încărcat în LEI și convertit în valută implicită a cardului de debit/credit la cursul valutar al băncii emitente, pentru cardurile de debit/credit, altele decât în LEI


9. In cadrul Evenimentului, Tag-ul Payvent este considerat un instrumentde plata de tip:


o [ ] SPV (single purpose voucher = cupon cu utilizare unica), asa cum sunt ele definite de Comisia Europeana, datorita faptului ca in schimbul Punctelor de Credit de pe instrumentul de plata, Participantii pot achizitiona doar in cadrul Evenimentul ui Servici sau Produse pentru care nu se poate determina cota de TVA. Emiterea unui bon fiscala si/sau a unei facturi pentru Produsele sau Serviicii achizitionate in cadrul Evenimentului cade in sarcina Organizatorului.o [ ] MPV (multi-purpose voucher = cupon cu utilizare multiplă), așa cum sunt definite de către Comisia Europeana, datortă faptului că în schimbul Punctelor Credit de pe instrumentul de plată, participantul poate achiziționa doar in cadrul evenimentului Servicii sau Produse care au cotă TVA diferită. În acest caz, încasarea de TVA se face la utilizarea punctelor de credit. Emiterea unui bon fiscal și/sau a unei facturi pentru Produsul/Serviciul achiziționat cade în sarcina Partenerilo Contractuali.


10. În cazul în care un Participant dorește factura fiscală pentru Produsele sau Serviciile achiziționate în cadrul Evenimentului, acesta are obligația păstrării tuturor bonurilor fiscale de la fiecare Partener Contractual în parte în vederea solicitării ulterioare a facturii fiscale de la respectivii Parteneri Contractuali.


Politica de Refund pentru soldul ramas neutilizat


1. Soldurile rămase neutilizate pot fi preschimbate în bani, prin procesul denumit Refund, doar în conformitate cu prevederile din "Termenii si Conditiile pentru Payvent Tag" si u prezentul Regulament. Va rugam sa acordati timpul necesar si sa cititi acest document.


2. In cadrul Evenimentului, Organizatorul:


o Permite retragerea soldului neutilizat

o Procedura de Refund în locația Evenimentului constă în returnarea sumelor rămase pe Tag-ul Payvent, exclusiv in numerar, la oricare dintre Credit Points din perimetrul Evenimentului, pe toata perioada evenimentului de la punctele de Topup. Pentru realizarea Refund-ului, Participantul trebuie să prezinte tag-ul și să se asigure că aceasta nu prezintă urme de comprmitere (exceptând cazurile agreate de Organizator)

o Soldul neutilizat de pe Tag-ul Payvent și nereturnat (nefiind solicitata returnarea in perioada stabilita de returnare) rămân în proprietatea Organizatorului și nu pot fi utilizate în cadrul unei alte ediții ale Evenimentului.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii apasati aici.