facebook pixel

Cashless quick info

Evenimentul Festivalul Trufelor 2023 este un eveniment 100% cashless! Ca parte a unui system confortabil, cashless, vei plăti pentru mâncare și băuturi și alte produse, folosin dcardul de plată.

Ia-ti gândul de la cash, concentrează-te pe lucrurile importante din aceste zile – distracție, muzică bună si prieteni, toate cu vibe de festival.

• Poti ridica un card de plată de la punctele de încărcare (TOP-UP POINT) semnalizate din cadrul evenimentului. Cardu lîl poți încărca folosind numerar sau card bancar. Emiterea unui card costa 5 lei si se va retine doar de la prima incarcare.

• La baruri sau vend ori nu vei putea plăti cu numerar sau card, doar cardul de plată este acceptat.

• Îți poți încărca cardul cu orice sumă, pentru ca vei putea retrage ce nu ai cheltuit. Poți face refund de la orice TOP-UP POINT dupa cum urmeaza: pe tot programul evenimentului;

• Poți verifca soldul cardului la orice punct de încărcare sau la oricare vendor și nu îți face griji dacă rămâi fără credit - poți încărca din nou cu numerar sau cu un card la orice TOP-UP POINT!

• Ai grijă de cardul de plată. Organizatorul nu îți asuma responsabilitatea pentru lucrurile pe care le pierzi in perimetrul evenimentului, inclusive cardul de plată.

• Cardul de plată se supune „Termenilor și condițiile generale pentru Tag-ul Payvent” care pot fi consultate în orice moment pe site-ul evenimentului.

Aceasta pagina foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Pentru mai multe informatii apasati aici.